Grafisch Ontwerp

Volledige huisstijl

Logo ontwerp

Uw huisstijl ontwerpen daar werk ik zeer graag aan mee. Een logo is een project en moet perfect passen bij uw onderneming. Geen snel werk, maar wel een goed doordacht project.
Drukwerk

Folder en drukwerk

Ik ben zeer graag van dienst met het ontwerpen van alle benodigde drukwerk. Eindejaarsfolder, weekacties of speciale affiches ik kan zeker helpen! Ik ben alvast benieuwd naar uw project! 
Google Display

Google Ads banners

Goed ontworpen banners zorgen voor meer klikken en natuurlijk leads! Afhankelijk van uw actie maak ik banners op maat in alle Google formaten. Geen stilstaand beeld, maar liever een GIF banner die zorgt voor wat beweging? Daar kan ik zeker ook mee van dienst zijn!
Google HTML banners

HTML5 banners

Nog meer uit uw Google campagne halen? Met HTML5 banners is dat mogelijk. Dit soort banner is meer interactief dan alle andere. Het is zelfs mogelijk om korte stukken video te integreren, maar opgepast we mogen maar 150 kb aan materiaal uploaden. 
CONTACTEER MIJ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram