Kwaliteit en Transparantie
is onze rode draad
Slide

Webdesign

Meer info

Online Marketing

Meer info

Print / Branding

Meer info

Wij zorgen samen voor de groei van uw bedrijf!

Wil je een betrouwbare website,  uw drukwerk professioneel uitgewerkt of een transparante online marketing? Dan ben je bij KMO Design aan het juiste adres. U staat als klant centraal en wij luisteren naar uw wensen. 

U kunt steeds rekenen op een transparante samenwerking zonder zorgen. We staan voor een persoonlijke pragmatische aanpak en draaien er niet omheen. Uw business sterker maken is het doel. 

Vraag een offerte

Een greep uit onze diensten

Webdesign

Een professionele website op maat van uw onderneming. Wij besteden heel wat aandacht aan visuele aantrekkelijkheid en SEO.

Vraag hier een offerte

Online Marketing

Google, Facebook, LinkedIn, Remarketing of youtube marketing. Reken op ervaring en transparantie. Wij helpen u graag verder.

Vraag hier een offerte

Print

Van folder tot visitekaartjes, geen project is ons te klein. Met visueel sterk drukwerk, kunt u gemakkelijker uw klanten bereiken. De perfectie streven we 100% voor.

Vraag hier een offerte

Branding

Een professionele huisstijl is belangrijk! Zorg dat klanten vertrouwen hebben in uw business. Wij helpen uw bedrijf top of mind worden.

Vraag hier een offerte

Logo design

Nood aan een nieuw logo? De kracht van een professioneel logo wordt  vaak onderschat. Word herkenbaarder en trek meer klanten aan.

Vraag hier een offerte

Video

Klanten een inkijk geven in uw zaak of  een product in de kijker zetten? Met een video kunt u op een snelle manier en duidelijk mensen informeren. 

Vraag hier een offerte

©2021 KMO Design

Informatie

KMO Design
Ruddervoordestraat 99
8820 Torhout

M: info@kmodesign.be
T: 0465 07 60 37
BTW BE0670451924

file-addcamera-videopicturelaptop-phonechart-barscoffee-cuprocket